Topboekhouder

Waarom is Orie Account Services een Topboekhouder?circle_06

Administratie of advies
Zoekt u een boekhouder voor de administratie of wilt u meer? Vooraf is het verstandig u om uzelf de vraag te stellen: Wat wilt u dat de financieel adviseur voor u doet? Wilt u alle administratie laten doen of een gedeelte van de boekhouding? Of wilt u ook advies over bijvoorbeeld pensioen, belastingzaken. Orie Account Services rekent een vast bedrag per maand en dat voor alle zaken waar u tegen aanloopt zonder bijkomende kosten!

Hoe vaak spreekt uw huidige boekhouder?
Een boekhouder die u slechts een keer per jaar spreekt, krijgt op deze manier totaal geen inzicht in het reilen en zeilen van uw zelfstandige onderneming. Laat staan dat hij u goede adviezen kan geven. Bij Orie Account Services kunt zeven dagen per week terecht en dag en nacht bereikbaar!

Bereikbaarheid van uw boekhouder
Om de bereikbaarheid van uw boekhouder te checken, kunt u hem in het begin het beste op verschillende tijdstippen bellen. Neemt u genoegen met een boekhouder die werkt van 9-tot-5? Of wilt u een boekhouder die u als de nood aan de man komt ook in de avonduren te woord staat? Orie Account Services staat dag en nacht voor u klaar en daarom staan wij in heel Nederland goed aangeschreven!

Spreekt uw boekhouder uw taal?
Bent u niet zo goed ingevoerd in de wereld van boekhouding en aangifte, let er dan op dat de boekhouder uw taal spreekt. Vaktaal en onbegrijpelijke zinnen helpen u als ondernemer niet verder. Zoek een boekhouder die rekening houdt met uw kennisniveau. Een boekhouder die in heldere bewoordingen uitleg geeft, en duidelijke antwoorden op al uw vragen geeft. Orie Account Services legt u alles uit in Jip en Janneke taal, lekker duidelijk!

logo-jerry-banner